Köpvillkor


Hem » Köpvillkor
Köpvillkor
 
Priser
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället.
 
Orderbekräftelse
När du fullföljt orderprocessen och ordern är skickad till oss får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Det är därför mycket viktigt att du lämnar en korrekt e-post adress vid registreringen. E-post adressen används om vi måste kontakta dig angående din order.
 
Leverans
Vi skickar våra produkter med TNT.
 
Beställda produkter
Alla beställningar är bindande, vänligen kontrollera er beställning så att misstag inte kan uppstå. Försäljning kan ej ske till omyndiga eller beställare under 18 år.
 
Betalning
Faktura - (Efter godkänd kreditprövning) 10 dagar.
 
 Transportskador
1. Synliga skador ska vara noterade på frakthandlingen i samband med mottagningen av godset. Om inte detta är gjort blir reklamation ej möjlig.
 
2. Dolda skador (uppackningsskador) ska anmälas till oss inom 7 dagar från mottagandet.
 
3. Behåll alltid skadat gods och emballage samt gör det tillgängligt för eventuell besiktning.
 
4. Maila info@globalproduktion.com Bifoga: Foto, order.nr, sändningsnummer och information om skadan.
 
5. Godkänns transportskadan driver vi ärendet vidare mot transportbolaget och skickar ny vara så fort som möjligt.
 
Felaktig vara
1. Skall reklameras till info@globalproduktion.com inom 5 dagar från mottagardatum. Bifoga: Bilder, beskrivning, order nummer.
 
2. Global Produktion behandlar ärendet och meddelar dig som kund om det är en godkänd reklamation.
 
3. Vid godkänd reklamation skickar GP ut ny vara tillsammans med retursedel.
 
4. Retursedeln fäster du på godset som TNT hämtar upp på en utsatt tid.
 
5. Om den godkända reklamationen inte retuneras till oss inom 10 dagar, debiteras den nya varan samt frakten till fullo.
 
Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak, under förutsättning att varan sänds tillbaka till oss i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela och ouppackade varor betalar vi tillbaka det belopp som du har betalat.
Returnerade varor ska vara oanvända och i obruten originalförpackning.
Fraktkostnaden står köparen för.
 
Garantier
Global Produktion säljer med ett års garanti om inte annat anges i produktbeskrivningen. Garantin gäller i Sverige. I övrigt tillämpas för privatpersoner gällande konsumentköplag. Samtliga produkter kan användas i Sverige.
 
Allmänna villkor
För att få handla i vår Internetbutik krävs att du fyllt 18 år eller har målsmans medgivande. Genom att du skickar iväg din order bekräftar du också köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Alla varor tillhör Global Produktion till dess att vi erhållit full betalning.
 
Personuppgifter
Vi sparar bara de person- och adressuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna expidera din order och kunna ge dig full service.
 
Övrigt
Vid eventuell tvist så följer vi naturligtvis Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.